Eén van de meest iconische modellen die je kunt kopen is vernieuwd. Jeep presenteert de nieuwe Wrangler, met een vertrouwd design en nieuwe techniek.

Jeep geeft de eerste foto’s van de nieuwe Wrangler vrij. De auto behoudt zijn kenmerkende uitstraling, maar zit vol met nieuwe techniek. De ronde koplampen, de beroemde grille, de uitgebouwde wielkasten en de vierkante achterlichten zijn een aantal van die bekende elementen. De nieuwe Wrangler is naar eigen smaak uit te kleden, door de portieren en het dak (deels) weg te laten. Meteen bij de showroomintroductie volgend jaar biedt Jeep meer dan 200 accessoires aan om de Wrangler aan te kleden, zowel optisch en technisch.

Jeep geeft pas bij de publieksonthulling eind deze maand alle informatie vrij, maar het merk belooft wel alvast ‘zuinige motoren’. Dankzij eerder uitgelekte informatie weten we al dat de nieuwe Wrangler een 2.0 turbo benzinemotor krijgt. Voor de Europese markt verwachten we ook een 2.2 dieselmotor. Uiteraard krijgt de nieuwe Wrangler de beschikking over de beste 4x4-systemen, de nieuwste rijhulpsystemen en de laatste infotainment-snufjes.

Op 29 november geeft Jeep alle informatie en meer foto’s vrij. Vanaf die datum staat de nieuwe terreinwagen als wereldprimeur op de autoshow van Los Angeles.