Audi-rijders die hun TT of R8 regelmatig op het circuit de sporen geven kunnen voortaan bij de dealer terecht voor aerokits en andere performance-onderdelen van Audi Sport.

Audi, of beter gezegd de motorsporttak Audi Sport, introduceert een nieuwe onderdelen- en accessoirelijn. Deze componenten voor het chassis, het uitlaatsysteem, maar ook het in- en exterieur geven je Audi een gemene, agressieve look - kijk maar eens naar bijgaande foto's. Maar het belangrijkste is dat jouw Audi met deze onderdelen nog beter presteert. 

In eerste instantie verschijnen de Audi Sport Performance Parts voor de Audi R8 en TT. Je kunt deze inmiddels bestellen. Ook op bestaande modellen kunnen de onderdelen worden gemonteerd. Daarna volgen de Sport Performance Parts voor de overige Audi-modellen.

Om een idee te geven van de accessoires en onderdelen kijken we naar de wielen. Voor alle TT- en R8-modellen biedt het assortiment Performance Parts zwarte, 20 inch grote velgen die afkomstig zijn uit de motorsport. Daarmee bespaar je 7,2 kg (op de TT) tot 8 kg (de R8) aan gewicht. Verder zijn er Sport-kits voor extra koeling van het remsysteem, onderdelen om sterker te remmen en Performance Parts-remblokken voor krachtige en stabiele prestaties.