Teaser McLaren Ultimate Series

De eerste supercar uit de nieuwe McLaren Ultimate Series wordt op 10 december online onthuld. Een tweede teaser is nu beschikbaar.

Gisteren trok McLaren het doek af van een speciale 720S uit de Super Series. Bij die gelegenheid heeft het merk de datum bekendgemaakt waarop het de nieuwe supercar uit de Ultimate Series zal onthullen: op 10 december, een uur na middernacht Nederlandse tijd. Die première omhelst een online presentatie.

De nieuwe, trackgerichte supersportwagen zelf zal pas op de autosalon van Genève, begin maart 2018, voor het publiek te zien zijn. Snel daarna staat 'ie in de showroom van de Nederlandse McLaren-importeur Louwman Exclusive. De auto zal in een gelimiteerde oplage tegen een nog onbekende prijs worden aangeboden. 

De meest extreme, op circuitgebruik gerichte McLaren ooit die ook op de openbare weg mag rijden

De naam van de nieuwkomer is nog geheim. Het betreft overigens niet de 'hyper-GT' met codenaam BP23, die ook in ontwikkeling is. Het merk omschrijft de aanstaande supercar wordt als 'de meest extreme, op circuitgebruik gerichte McLaren ooit die ook op de openbare weg mag rijden'. 

Ter gelegenheid van de aankondiging heeft McLaren opnieuw een teaserafbeelding vrijgegeven. Zagen we op de eerste foto drie bij elkaar gemonteerde uitlaateinden, nu vangen we een glimp op van de auto's achterzijde. Het achterlicht bestaat uit een dunne, horizontale led-strip onder de louvres op de achterpanelen. De rest... tja, dat zien we over een klein maandje.