De unieke Bentley Bentayga met de verbloemende naam Field Sports heeft wapens aan boord...

Wij Nederlanders vinden het prima dat in auto's geen geweren meegenomen mogen worden, er is tenslotte al genoeg ellende op de wereld. Een hoewel het overgrote deel van de Britten inmiddels tegen de jacht gekant is, lijkt het Bentley een goed idee om een speciale Bentayga uit te rusten precies voor dat doel. Verhuld als buitensportmodel geeft het merk de Bentayga de naam Field Sports. 

En toegegeven, achterin de unieke Bentley zit een hele handige opberglade die bruikbaar is alle buitensporten - of voor welke activiteiten dan ook. Met aparte vakjes, afsluitbaar en handgemaakt door Bentleys individualiseringsafdeling Mulliner. 

In het passagierscompartiment is het echter uitkijken geblazen. Tussen de twee zetels achterin bevindt zich een lederen reistas die plaats biedt aan twee jachtgeweren. Die worden geleverd door de wapenleverancier van het Britse koningshuis, Purdey. Dit bedrijf, net als Mulliner een op maat en met de hand fabricerend handelaar - maar dan voor 'the country lifestyle' - levert ook de benodigde kleding en verrekijker.