Ook natgeregend deze week? Het moet de prijzenregen zijn geweest die op autoland is neergedaald. Onder meer van de Hyundai Kona en Volvo XC40 kunnen we je alle prijzen vertellen. Maar eerst stellen we de nieuwkomers voor.

Land Rover presenteert de vernieuwde Range Rover Sport. De belangrijkste noviteit is de komst van de plug-in hybride-uitvoering P400e. De compacte SUV Fiat 500X krijgt in het nieuwe modeljaar enkele updates. Onlangs is de 500L al vernieuwd, nu wordt het gamma aangevuld met de urban cross-over 500L City Cross. De elektrisch aangedreven bedrijfswagen Nissan e-NV200 krijgt een krachtiger accupakket. Het rijbereik is daardoor 60 procent groter.

Gereden

Hoewel de nieuwe, grote Volkswagen Arteon zijn genen deelt met de Passat, vervangt hij tevens de Phaeton. Zijn de zware schouders van de Arteon hierop toegerust? Dat en meer lees je in onze autotest.

Volkswagen Arteon

Prijzenregen

De Hyundai Kona is te bestellen vanaf 21.995 euro, de Volvo XC40 vanaf 39.975 euro. Verder stortte de prijzenregen van deze week alle prijzen van de nieuwe generaties Audi A8 en Toyota Land Cruiser over ons uit, plus die van het Seat Ateca FR-performancemodel en het introductiemodel Nissan Leaf 2.Zero Edition. Voor elk wat wils dus.

Verder op Autokopen.nl

Oktober is aangebroken. Later deze maand vindt in Japan een autoshow plaats; in onze nieuwsrubriek blikken we ook deze week weer vooruit op enkele conceptcars die in Tokio te zien zullen zijn. De nieuwe maand betekent tevens dat er nieuwe voordeelacties op onze website staan.