De vanafprijs van de Skoda Karoq is bekend. De opvolger van de Yeti kost minimaal 28.990 euro en is vanaf eind deze maand te bestellen. De leveringen starten eind januari.

Skoda opent eind deze maand de orderboeken voor de Karoq. De SUV is dan te bestellen vanaf 28.990 euro, je krijgt dan de 1.0 TSI benzine-uitvoering in Ambition-trim. De prijzen van de overige versies maakt Skoda binnenkort bekend. Naast de 110 pk sterke 1.0 TSI wordt de Karoq leverbaar met de nieuwe 1.5 TSI-motor met 150 pk en twee diesels met 110 en 150 pk. Alle motoren zijn ook verkrijgbaar met DSG-automaat, de krachtigste dieselversie heeft altijd een automatische versnellingsbak.

De standaarduitrusting van de Karoq bestaat uit airconditioning, cruise control, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, 16 inch lichtmetalen wielen, parkeersensoren en een noodremsysteem met voetgangersherkenning. De Karoq is leverbaar met diverse nieuwigheden, zoals een volledig digitaal instrumentenpaneel, intelligente led-koplampen en adaptieve cruise control.

Skoda maakt eind deze maand alle prijzen van de Karoq bekend, vanaf dan is de auto ook te bestellen. Eind december staat de SUV in de showrooms en eind januari vinden de eerste leveringen aan klanten plaats.