Deze week werd na maanden onderhandelen eindelijk het regeerakkoord gepresenteerd. Wij bekeken welke plannen het kabinet heeft voor autorijders. Ook deze week: de vernieuwde Range Rover, Suzuki Celerio en de nieuwe Aston Martin DB11 Volante.

Vanaf 2030 worden er, als het aan het nieuwe kabinet ligt, alleen nog maar elektrische auto’s verkocht. Het is een van de plannen die in het nieuwe regeerakkoord staan. Wij hebben het volledige hoofdstuk mobiliteit voor je uitgeplozen om te kijken wat er nog meer gaat veranderen voor automobilisten.

Onthuld

Aston Martin onthulde deze week de DB11 Volante, de fraaie cabrioletuitvoering van de DB11. Ook uit Engeland: de vernieuwde Range Rover, die net als de Range Rover Sport als plug-in hybride op de markt komt. Verder kregen we de vernieuwde Suzuki Celerio voor het eerst te zien, de wijzigingen zijn echter klein. Nieuwe prijzen ontvingen we van Skoda en van Mitsubishi, voor de Yeti-opvolger Karoq en de nieuwe SUV Eclipse Cross.

15 procent bijtelling is sinds 1 januari niet meer mogelijk. Of toch wel? Wij vertellen je hoe je nu nog kunt profiteren van het lage bijtellingstarief en met welke auto’s.

Uiteraard hebben we deze week ook weer een nieuwe test gepubliceerd. Dit keer voelden we de Hyundai i30 Wagon aan de tand. Later vandaag volgt de test van de Toyota Prius Plug-in Hybrid, dus houd deze site in de gaten!