We verwelkomen het nieuwe merk Polestar, mét diens eerste model. Naast alle andere nieuwkomers presenteren we twee rijtests, nieuwe acties én evenementen.

De onthulling van de Polestar 1 markeert tevens de verzelfstandiging van het merk, dat tot deze week als label voor sportieve Volvo-modellen gebruikt werd. De elektrische Grand Tourer staat weliswaar op het flexibele Volvo SPA-platform, maar 50 procent van de Polestar-techniek is nieuw. Met de introductie van de tweede generatie A7 Sportback maakt Audi een stap vooruit, dankzij het nieuwe ontwerp en techniek uit de A8.

Rijtests Grandland X en Prius Plug-in

Opel kiest voor ergonomie boven frivoliteit in de Grandland X. Bij deze SUV heb je weinig keuze maar zit je toch altijd goed, zo blijkt uit onze rijtest. De Toyota Prius Plug-in Hybrid is anders dan alle andere stekkerauto's. Deze Prius is geen excuushybride, geen brandstofauto waar even snel een elektromotor bij gepropt is, maar een doorontwikkeld en doordacht concept. Zelfs een verbruik van 1 op 50 is mogelijk!

In afwachting van...

In de Porsche-showroom arriveren liefst drie nieuwkomers: de luxe Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition en de 718 Boxster GTS plus 718 Cayman GTS met 365 pk. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Ook de Volkswagen Tiguan Allpace is te bestellen met een nieuwe (2.0 TSI) benzinemotor.

Opel Grandland X

In onze nieuwsrubriek vind je een volledig overzicht van aangekondigde nieuwkomers. Zo kondigen Mercedes-Benz, Mitsubishi en McLaren nieuwe modellen aan voor de komende jaren. Verder schrijven we over diverse showcars van de aanstaande Tokyo Motor Show, waaronder twee nieuwe conceptcars van Toyota. 

Verder nieuw op Autokopen.nl

Voordelige private lease, 'connected' actiemodellen, voordeelpremies... er staan weer nieuwe acties op onze site. Ook evenementen zijn we niet vergeten. Van trackdays tot indoor beurzen, dit najaar zijn er leuke events voor iedereen. Veel plezier!