Opel heeft de prijzen van de luxe versies van de Vivaro Combi vastgesteld. Het gaat om de uitvoeringen Innovation en Tourer.

De luxe uitvoeringen Innovation en Tourer van de Opel Vivaro Combi zijn voorzien van prijskaartjes. De Combi Innovation is er vanaf 49.385 euro. Voor dat bedrag rijd je in de Innovation-uitvoering, die standaard is uitgerust met cruise control, airconditioning, privacy glass, hill-start-systeem en bumpers in carrosseriekleur. De Innovation is niet de goedkoopste uitvoering van de Vivaro Combi. De basisversie van de personenbestelbus is al langer leverbaar en kost 45.517 euro.

De luxere Tourer-versie kost minimaal 52.565 euro en is voorzien van draaibare en verschuifbare stoelen op de tweede zitrij, 17 inch lichtmetalen wielen, klimaatregeling achterin, lederen bekleding, parkeersensoren en een navigatiesysteem met 7 inch aanraakscherm.

Opel biedt de Vivaro Combi Innovation aan in drie dieselsmaken: 95, 125 en 145 pk. De versie met 125 pk is goedkoper dan de 95 pk-uitvoering, dat komt door de lagere CO2-uitstoot van die eerste. Daardoor betaal je als consument minder BPM-belasting, voor ondernemers – die zijn vrijgesteld van BPM – is de versie met 95 pk wél de goedkoopste. De Vivaro Tourer is er alleen met de twee krachtigste motoren. Verder kun je nog kiezen voor een verlengde wielbasis, de meerprijs is enkele honderden euro’s.