De meest luxe uitvoering van de Volkswagen Amarok nu is verkrijgbaar. De Aventura komt als pakket bovenop de Highline-versie.

Het is alweer een jaar geleden dat Volkswagen op een bedrijfswagenshow de Amarok Aventura presenteerde. Nu kunnen we deze luxe versie eindelijk bestellen. De Volkswagen Bedrijfswagen-dealers bieden deze aan als uitbreidingspakket op alle Highline-uitvoeringen van de Amarok, in combinatie met de V6 TDI-motor van 224 pk, een achttraps automaat en 4Motion-permanente vierwielaandrijving. 

Met Aventura-pakket heeft de Amarok 20 inch lichtmetalen velgen in Talca-design, bijbehorende banden, de Aventura-sportsbar en sidebars met led-verlichting. In de cabine is een multifunctioneel, met leder bekleed stuurwiel standaard, evenals het radio- en navigatiesysteem Discover Media. Ook zijn Car-Net mobiele online diensten van Volkswagen inbegrepen. De Ergoactive-comfortstoelen zijn met leder bekleed en dankzij het Winterpakket kunnen deze tevens worden verwarmd - net als de ruitensproeiers. 

Het pakket kost 5.250 euro exclusief btw en BPM. Zo kun je bijvoorbeeld de Amarok Plus Cabine Highline Aventura rijden vanaf 42.300 euro exclusief belastingen. Tegen de speciale meerprijs van 2.345 euro is de speciale, matte lakkleur Indiumgrey Matt leverbaar.