Mazda heeft de overige prijzen van de nieuwe 6 bekend gemaakt. Het gaat om die van de sterkste benzine- en dieselmotoren.

Mazda maakt de prijslijst van de vernieuwde 6 compleet door de prijzen van de Skyactiv-G 194 en Skyactiv-D 184 bekend te maken. De twee krachtigste motoren zijn in de vernieuwde 6 verkrijgbaar vanaf 44.490 euro en 55.750 euro. De genoemde Skyactiv-G is een benzinemotor met 194 pk, de Skyactiv-D rijdt op diesel en brengt 184 pk op de voorwielen over. Beide motorversies zijn standaard gekoppeld aan een zestraps automaat. De andere prijzen van de vernieuwde 6 zijn eerder al bekend gemaakt.

Mazda heeft het aantal uitvoeringen vereenvoudigd tot twee: Essence en Signature. Deze vervangen de oude uitvoeringen S, TS, TS+ en GT-M. De Essence is al zeer luxe uitgerust, met onder andere adaptieve cruise control, een navigatiesysteem, een regensensor en een head-up display. Middels diverse pakketten, die worden aangeboden onder de naam Choices, is het mogelijk om de uitrusting verder aan te kleden. Zo is de sportief ogende uitvoering GT-M is nu vervangen door het pakket Aestetic Choice.

De vernieuwde Mazda 6 is vanaf juli te verkrijgen.