Hyundai steekt de i20 in het nieuw. De update omvat onder andere een nieuwe grille, een nieuwe automaat en nieuwe veiligheidssystemen.

Hyundai stelt de vernieuwde i20 voor. Het geüpdatete model is te herkennen aan de nieuwe familiegrille en gewijzigde voorbumper. Aan de achterkant monteert Hyundai nieuwe lichten met led-techniek en de kentekenplaat is van de bumper naar de achterklep verhuisd. Verder zijn er nieuwe 15 en 16 inch wieldesigns.

Het interieur van de vernieuwde i20 is te verfraaien met blauwe elementen, naast de al leverbare kleuren. Ook zijn er nieuwe stoffen en in de middenconsole vind je een vernieuwd multimediasysteem met 7 inch beeldscherm. Dit systeem ondersteunt smartphone-koppeling via Android Auto en Apple Carplay. De actieve veiligheid is naar het niveau van 2018 getild, door de toevoeging van een actieve rijbaanassistent, een noodremsysteem en intelligente verlichting.

De vernieuwde i20 wordt in Nederland alleen leverbaar met 1.0 T-GDI-motor. De benzinemotor is verkrijgbaar met 100 en 120 pk. Nieuw is de zeventraps DCT-automaat met dubbele koppeling. De 1.1 CRDi dieselmotor keert niet terug in de prijslijst. Over prijzen gesproken: die zijn nog niet bekend, de vernieuwde i20 komt na de zomer naar Nederland.