McLaren presenteert twee nieuwe designthema’s voor de 720S. Het Track Theme en Pacific Theme zijn door McLaren Special Operations ontwikkeld.

De McLaren 720S is vanaf nu nóg exclusiever te maken. McLaren Special Operations, de afdeling die verantwoordelijk is voor alle bijzondere projecten van het merk, heeft twee nieuwe designthema’s ontwikkeld: Track Theme en Pacific Theme.

De 720S Track Theme is deels uitgevoerd in de kleur Anniversary White, de kleur die McLaren op zijn Formule 1-wagens gebruikte in de jaren ’80. De met de hand geschilderde striping heeft ook een bijzondere kleur: Tarroco Orange. Dat is dezelfde kleur die de F1-wagen van McLaren vorig jaar droeg. Alle koolstofvezeldelen zijn afgewerkt met een satijnglans finish. Het interieur is bekleed met zwart Acantara.

De kleur Cerulean Blue is het meest opvallende element aan de 720S Pacific Theme. Deze kleur is geïnspireerd op die van de diepste oceaan ter wereld, waaraan het thema ook zijn naam ontleent. Diverse onderdelen van de auto zijn uitgevoerd in andere tinten blauw, zo zijn de koolstofvezeldelen van de auto subtiel voorzien van kobaltblauwe details. In het interieur keert de kleur blauw uiteraard ook terug.

De 720S is vanaf nu te bestellen met de nieuwe designthema’s. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend.