De prijs van de Audi SQ2 is bekend. De snelste Q2-uitvoering kost 61.100 euro, maar dat is slechts het begin. Voor je het weet ben je 10.000 euro meer kwijt aan mooie opties.

Audi heeft het topmodel van de Q2 geprijsd. De SQ2 kost 61.110 euro en voor dat geld rust het merk de auto standaard uit met airconditioning, een multimediasysteem, led-koplampen, een alarm en instelbare rijstanden. Ook diverse S-aankleding is standaard, zoals de 18 inch lichtmetalen wielen, aluminiumkleurige spiegelkappen en sportstoelen die deels met leer zijn bekleed.

Om de SQ2 op te tuigen zoals op de foto’s moet je voor 2.500 euro het SQ2 exterieurpakket aankruisen. Dat omvat onder andere diverse zwarte accenten en de Quattro-bestickering. De fraaie, rode accenten op het dashboard en de stoelen zitten in het SQ2 interieurpakket. Ook dit pakket kost 2.500 euro.

De uitrusting aanvullen met prettige extra’s zoals een sportstuur, een digitale cockpit, een navigatiesysteem, parkeersensoren en cruise control kan met de Pro Line Plus-uitvoering. De meerprijs bedraagt 3.600 euro.

De SQ2 heeft een 300 pk sterke 2.0 TFSI-motor aan boord. Vierwielaandrijving is net als een zeventraps automatische versnellingsbak standaard. De snelle SUV accelereert in slechts 4,8 seconden van 0 naar 100 km/u.

Audi zet de SQ2 in januari in de showroom.