De vliegende auto is een feit! Rijd jij liever op de weg, ook dan verschijnen voldoende aantrekkelijke modellen. 

In Amsterdam is gisteren de geheel nieuwe generatie van de Mercedes-Benz A-Klasse onthuld. Een grote primeur op de aanstaande autosalon van Genève (begin maart) wordt de Pal-V Liberty, de Nederlandse vliegende auto. Na jaren testen is de definitieve versie klaar en start de levering volgend jaar. Andere debutanten in Genève zijn de nieuwe generatie Hyundai Santa Fe en de Skoda Vision X, een studiemodel van een kleine cross-over. Op de autoshow zal Seat het label Cupra presenteren als nieuw, apart merk voor sportieve auto's. 

Nieuw gepresenteerd

Deze week heeft Jeep de beperkt verkrijgbare Grand Cherokee S gepresenteerd. De extra letter staat voor meer luxe en zwarte accenten. Luxe is eveneens het kenmerk van de Ram 1500 Laramie Longhorn Edition. 

Getest: de Dacia Duster

De Dacia Duster is een ontzettend interessante SUV die je oprecht zou kunnen verrassen. De nieuwe Duster is misschien nog wel meer Dacia dan voorheen. Lees in onze rijtest waarom we dit concluderen over 's lands meest betaalbare SUV.

Dacia Duster

Geprijsd

De prijslijst van de nieuwe Mercedes-Benz G-Klasse is gepubliceerd. Het merk biedt vooralsnog één motor aan, een 4.0 V8 benzine met 422 pk. Vanaf 1 februari is de Renault Mégane R.S. te bestellen. De Volkswagen T-Roc is voortaan ook leverbaar met een 1.5 TSI-motor in combinatie met DSG-automaat. Kijken we naar de Nederlandse verkoop van nieuwe auto's dan kent dit jaar een vliegende start. Volkswagen voert in januari traditiegetrouw de lijsten aan. 

Verder nieuw op Autokopen.nl

In onze actierubriek vind je allerhande nieuwe aanbiedingen. Of je nu op zoek bent naar een voordelig private leasetarief, een actiemodel, voordelige opties of iets anders, neem eens een kijkje. Een andere suggestie is onze evenementenrubriek, waarin we de eerste activiteiten van het aanstaande evenementenseizoen hebben opgenomen. Tot volgende week!

Update

Mercedes-Benz A-Klasse toegevoegd.