Hier zijn de eerste foto’s van de nieuwe Hyundai Santa Fe! Het nieuwe model heeft diverse ontwerptrekjes van de Kona en de nieuwe waterstofauto Nexo.

Hyundai laat ons vandaag kennismaken met de nieuwe Hyundai Santa Fe! De foto’s worden bovendien vergezeld door de eerste, summiere informatie. De nieuwe SUV heeft diverse ontwerpelementen van andere recente Hyundai’s, zoals de Kona en de Nexo. De enorme grille en de smalle koplampen maken de nieuwe Santa Fe duidelijk herkenbaar.

Het interieur is luxe aangekleed, zoals je mag verwachten van een middenklasse-SUV. Op de middenconsole prijkt het nieuwste Hyundai-multimediasysteem, waaraan je smartphones kunt koppelen via Apple Carplay en MirrorLink. Ook op het gebied van rijhulpsystemen is de nieuwe SUV bij de tijd, onder andere een noodremsysteem en een rijbaanassistent zijn beschikbaar.

De motoren van de nieuwe Santa Fe zijn ook al bekend: een 2.0 T-GDI turbobenzinemotor en een 2.2 CRDi-diesel. Beide zijn gekoppeld aan een achttraps automatische versnellingsbak. Meer informatie over de nieuwe Santa Fe krijgen we volgende maand, als de SUV wordt gepresenteerd op de autosalon van Genève.