De eerste auto-primeurs van 2018 zijn alweer een feit. Met onze jaarlijkse vooruitblik krijg je zicht op wat er nog meer gaat volgen. Welkom in het nieuwe jaar!

SsangYong heeft een nieuwe pick-up gepresenteerd. Deze Rexton Sports wordt eind dit jaar in Europa verwacht. Naar de aanstaande autoshow in Detroit neemt Infiniti een nieuwe conceptcar mee en Hyundai presenteert z'n nieuwe waterstofauto op elektronicabeurs CES.

Showroomnieuws

Feest in de Skoda-showrooms, waar deze week de compacte SUV Karoq is gearriveerd. Vanaf 28.990 euro is de praktische, ruime auto mee te krijgen. Mitsubishi komt met een nieuwe uitvoering van de Outlander PHEV. De S-Edition onderscheidt zich met sportieve accenten. Ford breidt het assortiment van de Mondeo Hybrid uit met de nieuwe uitvoering Titanium X.

Ford EcoSport

Bye bye 2017, hello 2018!

Nadat we vorige week het jaaroverzicht van 2017 publiceerden was het deze week tijd voor onze vooruitblik. Hierin vind je alle nu reeds bekende en belangrijke primeurs voor 2018. Ook beschrijven we diverse ontwikkelingen die voor de deur staan. Wil je daarnaast weten hoeveel auto's vorig jaar verhandeld zijn, en welke merken en modellen het best verkochten, bekijk dan ons uitgebreid overzicht van de nieuwverkopen. Of lees het artikel over de aantallen occasions die de showroom uitreden.

Verder nieuw op Autokopen.nl

De Ford EcoSport is flink aangepast, dit keer specifiek voor de Europese markt. Daarom hebben we deze compacte SUV nogmaals getest. De start van het nieuwe jaar betekent ook dat er weer nieuw voordeel te behalen is in de showrooms. Je vindt de eerste nieuwe acties op onze site, volgende week volgen er meer. Een mooie mix van actiemodellen, voordelige private lease-tarieven, aantrekkelijke accessoirepacks, lage financieringsrente en meer.