Audi onthult de vernieuwde TT binnenkort officieel, maar de eerste foto’s zijn nu al uitgelekt. De wijzigingen lijken op het eerste gezicht verwaarloosbaar, maar als je goed kijkt dan zijn er wel degelijk een aantal verschillen.

De eerste foto’s van de vernieuwde Audi TT zijn uitgelekt! Het Instagram-account van tts_freunde toont de eerste beelden van de TTS. De facelift van het model is bescheiden, Audi beperkt zich tot een aantal standaardingrepen. De meest opvallende is aan de achterkant te vinden, waar twee luchtinlaten zijn aangebracht onder de achterlichten. Het zwarte inzetstuk in de achterbumper is breder geworden en de uitlaatpijpen zijn meer richting de zijkanten geplaatst.

Aan de voorkant valt op dat diverse elementen van de snelle TT RS zijn overgenomen op de TTS. Of deze verfraaiingen ook voor de reguliere TT zijn bedoeld is nog niet bekend, maar de bumper met grotere luchtinlaten, de honingraat grille en de diverse aluminium accenten staan de coupé in ieder geval goed.

Over technische wijzigingen is nog niets bekend. Waarschijnlijk moet de oude 1.8 TFSI benzinemotor plaatsmaken voor een 1.5 TFSI. De 2.0-motor blijft, maar of er ook weer een dieselversie komt is nog even afwachten.