Wat hebben we deze week voor je? Extra aandacht voor de showroomintroductie van de Ford Focus, aangevuld met een rijtest van het nieuwe model. Ook de Peugeot 508 hebben we aan een praktijktest onderworpen. Verder nieuws over de Audi-modellen TT en Q8.

De eerste autotest van deze week hebben we afgelegd in de Peugeot 508. De auto blijkt niet alleen bedeeld met een fraaier uiterlijk, ook noteren we fijne rijeigenschappen.

Nieuwe Ford Focus in de showroom

De nieuwe Ford Focus staat in de showroom. We presenteren daarom een uitgebreid artikel met daarin alle informatie die je als koper over dit 'multitalent' moet weten. Verder hebben we een uitgebreide rijtest van de Focus. Bij beide artikelen zitten veel foto's, in totaal wel 85 stuks! Alle Ford Focus 2019-artikelen vind je bovendien handig bij elkaar. 

Audi-nieuws: TT en Q8

Audi heeft de TT vernieuwd. De uiterlijke wijzigingen zijn subtiel. De aanpassingen spelen zich vooral af onder de motorkap, daar liggen nu krachtigere motoren. Nog voordat de TT bij de dealers staat, arriveert de Audi Q8 er. Het nieuwe topmodel in Audi's SUV-lijn kost vooralsnog minimaal 109.155 euro. Ook van dit model presenteren we een fraaie galerij.

Renault Mégane R.S. Trophy

Diverse nieuwtjes

Renault Sport biedt de Mégane R.S. nu extra gepeperd aan, als R.S. Trophy. Veiligheidsinstituut Euro NCAP heeft de Volvo XC40 en de nieuwe Ford Focus tegen de muur gezet; in ons nieuwsartikel vind je de resultaten van deze crashtest. 

Actievoordeel

Er is weer volop voordeel in het nieuwe kwartaal. In het kader van de WLTP-overgang kom je nog tot en met eind augustus in aanmerking voor nieuwprijzen tegen laag BPM-tarief. Maar ook op andere voorraadauto's worden flinke kortingen verstrekt. Daarnaast troeven merken elkaar af met private lease-voordeel. Maak er gebruik van!