We verwelkomen de nieuwe Audi Q3 en andere modellen. Naast twee autotests, waaronder die van de Toyota Aygo, publiceren we deze week betrouwbaarheidsstatistieken, actievoordeel en zomerse auto-evenementen. Prettig weekend! 

Audi geeft de nieuwe generatie Q3 een speelser design. Maar de SUV is tevens voorzien van meer ruimte en nieuwe technologie zoals semi-zelfrijdende functies. Verder is de limousinevariant van de Mercedes-Benz A-Klasse onthuld. De sedan staat eind dit jaar in de showrooms. De Porsche Macan kan er met enkele subtiele wijzigingen ook weer even tegenaan.

Autotests: Berlingo en Aygo

De nieuwe Citroën Berlingo kenmerkt zich, naast de bekende ruimte en bruikbaarheid, door extra randzaken. Wij hebben het personenbusje gereden, om te ontdekken dat de auto hierdoor nóg aantrekkelijker is geworden. Onze tweede rijtest gaat over de Toyota Aygo. Dankzij recente aanpassingen ligt de stadsauto weer een neuslengte voor op z'n drielingbroers. Uitgebreide fotoreportages vergezellen de testresultaten.

Toyota Aygo

Showroomnieuws

Ford start met de verkoop van de vernieuwde Ka+ in Nederland. En wat blijkt: de stoere Active-uitvoering komt tóch nog naar ons land. Nissan heeft de Leaf Nismo in productie genomen, we hopen dat deze snel naar Europa komt. In ons volledige nieuwsoverzicht vind je nog enkele verwachte modellen; van de Mitsubishi Pajero nemen we juist afscheid. 

Verder nieuw op Autokopen.nl

Er zijn weer pechstatistieken bekend; uit dit onderzoek komen massamerken, Hyundai voorop, uit de bus als het meest betrouwbaar. Ook publiceren we weer volop acties, met voordeel op private lease, (wltp-)voorraadmodellen, (zomerse) accessoires, zomerchecks en meer. Wie erop uit wil vindt leuke uitjes in onze evenementenrubriek. We zien je graag volgende week terug!