Opel presenteert de nieuwe Combo. De bestelwagen volgt op de personenautoversie die het merk eerder dit jaar al onthulde.

De nieuwe Opel Combo is er nu ook als bedrijfswagen. Het nieuwe model is onderdeel van een trio met de Citroën Berlingo en Peugeot Partner en vanaf september te bestellen. Eerder dit jaar konden we al kennismaken met de personenauto-uitvoering.

Net als de zustermodellen wordt de Combo verkrijgbaar in twee lengtevarianten, in beide is plaats voor twee europallets. De laadruimte is in de lange versie 2,16 meter diep en heeft een inhoud van 3,9 kubieke meter. Voor langere voorwerpen heeft Opel diverse oplossingen, zoals een dakluik en een uitneembaar paneel in het tussenschot. Voorin kunnen, afhankelijk van de gekozen versie, twee of drie personen plaatsnemen.

De Opel is verkrijgbaar met vele rijhulpsystemen en luxe opties, zoals een multimediasysteem met 8 inch aanraakscherm, stoelverwarming, een verwarmd stuur en camera’s waarmee je dode hoeken in de gaten kunt houden.

Opel heeft nog geen specifieke informatie over de beschikbare motoren vrijgegeven, maar reken op verschillende benzine- en dieselversies met vermogens van 75 tot 130 pk. De prijzen van de Combo worden in september bekend gemaakt, rondom de presentatie van de Combo op de bedrijfswagenbeurs in Hannover.