Als je in het topmodel SVR van de Jaguar F-Type gaat rijden wil je dat ook laten zien. Dat kan nu, door 'em met het Graphic Pack een stijlvolle 'race-look' te geven.

Morgen zal Jaguar op de Autosalon van Genève het topmodel F-Type SVR showen. Deze zal niet over het hoofd gezien worden, dankzij de aankleding met het nieuwe Graphic Pack. De accessoires bezorgen de snelle kat een autosport-look zonder schreeuwerig te worden. In feite benadrukt het optiepakket de sportieve features van de SVR. Die heeft trouwens standaard al een aerodynamisch pakket met een splitter voor en carbon achtervleugel.

Het Graphic Pack voegt in contrasterende kleur een grille-omlijsting, spiegelkappen, 'air winglets' en een sportstreep toe. Verwijzend naar de 575 pk die uit de vijfliter V8-motor komen worden diverse '575'-verwijzingen aangebracht. Koolstofvezel louvres en inzetstukken opzij, gesmede lichtgewicht wielen van 20 inch groot en remtangen in rood of zwart behoren ook tot het pakket. Optioneel zijn carbon-keramische remmen met gele remklauwen te bestellen.

Jaguar biedt het Graphic Pack aan in zes kleurencombinaties, dus voor iedere sportliefhebber is er wel een match. De prijzen zijn bij het showdebuut nog niet bekend maar zullen snel bij de Jaguar-dealers op te vragen zijn.