Seat heeft de eerste zes modellen die het merk tussen nu en 2021 op markt gaat brengen uitgetekend. Er zit ook een volledig elektrische auto bij, die in 2020 in de showrooms verschijnt.

Seat gaat tot en met 2020 elke zes maanden een nieuw model op de markt brengen. De eerste nieuwe auto is de Tarraco, een grote SUV die boven de Ateca in het assortiment komt. Nog dit jaar verschijnt dat model bij de dealers, wat betekent dat we binnenkort de eerste beelden kunnen verwachten. Daarna is het de beurt aan de Cupra Ateca, de snelle uitvoering van de Seat Ateca en het eerste model dat onder het nieuwe submerk Cupra op de markt komt.

2019 is het jaar van de nieuwe Seat Leon. Er komen twee carrosserieversies, een vijfdeurs en een stationwagon met de naam ST. De nieuwe Leon wordt ook leverbaar met een plug-in hybride aandrijflijn. Seat belooft een elektrisch rijbereik van zo’n 50 kilometer.

In 2020 mogen we de eerste elektrische auto van Seat verwachten. Dit model wordt gebouwd op het MEB-platform van de Volkswagen Groep, een basis die speciaal ontwikkeld is voor elektrisch aangedreven modellen. De auto krijgt een krachtig accupakket, goed voor een actieradius van zo’n 500 kilometer. Het tweede model dat in 2020 verschijnt is een cross-over, een auto die het midden houdt tussen een SUV en een hatchback.