Het is druk in de Nederlandse showrooms. Nieuwe modellen arriveren, wij geven je de prijzen. Er zijn meer nieuwkomers op komst. Het is tevens de tijd om de wintercheck uit te laten voeren en zomer- voor winterbanden te verruilen. 

De eerste varianten van de BMW 3 Serie zijn te bestellen, vanaf 47.600 euro. Later deze maand wordt trouwens nog het voorlopige topmodel M340i gepresenteerd. BMW geeft tevens de prijzen van de nieuwe Z4. De prijslijst van de nieuwe Renault Kadjar begint bij de Life-uitvoering. De SUV staat in januari bij de dealers. Ook de vernieuwde Lexus RC heeft een prijskaartje. De coupé is verkrijgbaar in vijf uitrustingsniveaus, waarvan twee sportieve.

Verwachte modellen

Toyota heeft deze week bevestigd dat de Corolla ook als sedan naar Nederland komt. De compacte auto zal hier alleen als hybride worden verkocht. Bekijk de eerste, officiële foto's. Ook van de Jeep Gladiator hebben we kiekjes. Deze 'Wrangler pick-up' zal eind van de maand worden onthuld op de Los Angeles Auto Show. De aanstaande, nieuwe generatie Range Rover Evoque is nu al als draadsculptuur te zien. En wil je alvast rijbeelden zien van de SUV Aston Martin DBX, bekijk dan de YouTube-video bij ons artikel.

Opel Combo Tour

Verder nieuw op Autokopen.nl

Opel heeft de nieuwe Combo Tour zo aantrekkelijk willen maken dat meer mensen het gemak gaan ervaren van personenautobusjes. Je doet minder dan ooit concessies aan het comfort, zo luidt een van de conclusies van onze rijtest.

Nu het einde van het jaar nadert is er serieus voordeel te halen bij de merkdealers. In onze actierubriek vind je ook eenvoudig bij welke merken nu een wintercheck uit te voeren is, welke korting zij geven op winterbanden en -wielsets of op andere winterse accessoires.