Nog even nagenieten van de premières op het Pebble Beach Concours d'Elegance en dan snel door naar de nieuwkomers die gauw in de showroom arriveren. We gaan uitgebreid in op de Hyundai Kona Electric. 

Vorig weekend presenteerden we al enkele primeurs van het Pebble Beach Concours, er zijn er nog een aantal bijgekomen. Bekijk vooral de foto's van de Bugatti Divo, Ferrari 488 Pista Spider en de studiemodellen Infiniti Prototype 10 en Mercedes-Benz EQ Silver Arrow. Schitterend.

Modelintroductie: Hyundai Kona Electric

De 100 procent elektrische SUV Hyundai Kona Electric staat in de showrooms. Voor alle geïnteresseerden hebben we een artikel met daarin 'alles dat je moet weten' over dit - ook belastingtechnisch - aantrekkelijke model. Inclusief een fotogalerij, prijstabel, prestatie- en verbruikswaarden plus oplaadtijden. Snel volgt op onze website de uitgebreide praktijktest.

Renault Mégane R.S. 280 Turbo

Rijtest, video en fotoreportages

De vorige Renault Mégane R.S. behoorde tot de absolute top van hot hatches, nu hebben we getest hoe het staat met de nieuwe. Van de rijtest van vorige week, die van de Lexus RX 450hL, hebben we een samenvatting cq. demo op video. Deze week is ook onze fotorubriek de moeite van een bezoekje waard, met in totaal vijf nieuwe galerijen.

Nieuw in de showroom

De Fiat 500X is vernieuwd. Je moet goed kijken naar uiterlijke veranderingen, maar die onder de motorkap zijn dan ook belangrijker. De vanafprijzen zijn reeds bekend. Lexus heeft de RC van een vleugje LC voorzien. De topcoupé van het merk diende als inspiratie bij het aanpassen van de RC, ook op technisch gebied.

Fiat 500X

Verwachte modellen en conceptcars

In Rusland heeft Renault de SUV-coupé Arkana gepresenteerd. Het is nog afwachten of we deze ook op de Nederlandse wegen gaan zien. Wel zijn andere modellen voor onze markt aangekondigd: de BMW 8 Serie Cabrio, de nieuwe en bijzondere Kia Proceed en de volgende generatie Toyota Auris - die Corolla gaat heten. In onze nieuwsbericht vind je verder diverse vooraankondigingen van studiemodellen. De belangrijkste is de Skoda Vision RS, de opvolger van de Rapid.

Verder nieuw op Autokopen.nl

De vakantieperiode loopt af en dat is juist de start van het evenementenseizoen. Daarom staan er extra veel leuke auto-uitjes op onze site. Een festival, beurs, race, toertocht: waar wil jij heen, waaraan wil jij meedoen? Tot slot hebben we de actierubriek - met voordeel op accessoires, onderhoud of complete auto's - voor je aangevuld.