Volkswagen biedt binnenkort het R-Line exterieurpakket aan voor de Up!. Hiermee kan de kleinste Volkswagen in navolging van zijn grote broers voorzien worden van sportief ogende extra’s.

Jammer hè, dat die mooie R-Line-aankleding pas vanaf de Polo te verkrijgen is? Dat vonden ze bij Volkswagen ook en daarom heeft het merk nu een R-Line exterieurpakket voor zijn kleinste model ontwikkeld.

Het pakket bestaat uit een sportief gevormde voorbumper met chromen omlijsting van de mistlichten, een chromen strip in de grille, side skirts en een nieuwe achterbumper met zwart inzetstuk. Dat is nog niet alles, standaard levert Volkswagen bij het pakket 16 inch lichtmetalen wielen, upgraden naar de 17 inch exemplaren zoals op de foto’s kan tegen een meerprijs. Die wielen zijn overigens ook in het zwart te verkrijgen. Het R-Line-pakket wordt afgemaakt met het zwarte dak, de zwarte spiegelkappen en de getinte achterste ruiten.

Update

De Nederlandse prijs is nu bekend. Voor de Move Up! ligt deze op 1.369 euro, voor de reeds beter uitgeruste High Up! op 685 euro. Voor de lichtmetalen upgrade vraagt Volkswagen 329 euro, dan wordt een in zwart uitgevoerde dakhemel meegeleverd.