Impressie stand Mercedes-Benz op autosalon van Parijs

Mercedes-Benz heeft een indrukwekkende line-up volgende week op de autoshow van Parijs. Naast de wereldpremière van de nieuwe GLE en de kersverse EQC presenteert het merk in lichtstad de nieuwe B-Klasse.

Beelden zijn er nog niet, want Mercedes-Benz houdt de auto nog even geheim. De nieuwe generatie B-Klasse is de tweede grote primeur die Mercedes-Benz volgende week meeneemt naar de autosalon van Parijs. De nieuwe generatie GLE, waarvan de eerste foto’s eerder deze maand al zijn vrijgegeven, is de andere.

Mercedes-Benz belooft voor de nieuwe B-Klasse een meer dynamisch design, meer comfort, lichtvoetigere rij-eigenschappen, een ruimer interieur en de nieuwste motoren. Alle nieuwe snufjes uit de A-Klasse komen ook in de B-Klasse, zoals het geavanceerde MBUX-multimediasysteem en de laatste generatie rijhulpsystemen.

De onthulling van de nieuwe B-Klasse vindt plaats op dinsdag 2 oktober, tijdens de eerste persdag van de autosalon van Parijs. In de eerste helft van 2019 komt de MPV naar Nederland.