De Volkswagen Up! is vanaf nu verkrijgbaar met een R-Line-pakket. Met deze optie krijgt de Up! een sportievere uitstraling.

Volkswagen biedt vanaf nu de mogelijkheid om de Up! aan te kleden met een R-Line-pakket. Het merk kondigde de Up! R-Line vorig jaar al aan, maar nu is het pakket ook daadwerkelijk in Nederland te verkrijgen. Met deze nieuwe optie wordt de stadsauto voorzien van sportief uitziende onderdelen, zoals een voorbumper met sportieve roosters, 16 inch lichtmetalen wielen, een zwart dak en zwarte spiegelkappen.

Andere herkenbare elementen zijn de R-Line-logo’s op de zijschermen en het privacy glass in de achterportieren en achterklep. Optioneel zijn de wielen te verkrijgen in maatje 17 inch en wordt de hemelbekleding in de kleur zwart uitgevoerd. Deze upgrade kost 332 euro.

De prijs van het nieuwe pakket verschilt per uitvoering. Op de Move Up! kost het 1.382 euro, bij de High Up! hoef je maar 692 euro bij te betalen. Er zijn vier kleuren beschikbaar: Teal Blue, Honey Yellow, Pure White en Dark Silver. Die laatste optie zie je op de foto’s.