De nieuwe Toyota Rav4 staat in de showroom, de Corolla volgt snel. Ter introductie kun je als zakelijke rijder een nieuwe Business Edition bestellen, ook van de C-HR trouwens. Allemaal rijk uitgerust en aantrekkelijk geprijsd.

Toyota introduceert van drie interessante modellen nieuwe Business Editions: de nieuwe Rav4, de nieuwe Corolla en de C-HR. Alle zijn direct te bestellen bij de Toyota-dealers. De netto bijtelling van deze modellen begint bij 210 euro per maand.

Toyota Corolla Business Editions

Van de nieuwe Toyota Corolla brengt het merk meerdere Business Editions uit. De 'gewone' Business Intro is voorzien van onder andere een Toyota Touch 2-multimediasysteem met 8 inch touchscreen, DAB+-tuner en Toyota Touch 2 Go Plus-navigatie. Standaard is er een parkeerhulpcamera, Head-Up Display, regensensor en een functie om automatisch in te parkeren. Het stuurwiel is met leder bekleed, de stoelen met stof.

Bij de Corolla Business Sport Intro doet het Japanse merk er nog een schepje bovenop. Het lichtmetaal is een maatje groter (18 inch), er zijn sportstoelen, de bekleding wordt deels in halfleder uitgevoerd en je kunt zelf schakelen met flippers achter het stuur. Ook privacy glass, JBL-audio met acht speakers en een subwoofer en een dodehoekmonitor zijn standaard. 

Prijzen Toyota Corolla Business Editions
Carrosserie Motorisering Business-uitvoering

Consumenten-

adviesprijs vanaf

hatchback 1.8 Hybrid (122 pk) automaat Business Intro 30.995 euro
hatchback 2.0 Hybrid (180 pk) automaat Business Sport Intro 36.095 euro
sedan 1.8 Hybrid (122 pk) automaat Business Intro 31.495 euro
Touring Sports 1.8 Hybrid (122 pk) automaat Business Intro 31.995 euro
Touring Sports 2.0 Hybrid (180 pk) automaat Business Sport Intro 37.595 euro

Toyota Rav4 Business Editions

De nieuwe generatie Rav4 staat vanaf dit weekend in de showrooms. Je kunt de SUV direct bestellen als Business Intro. Standaard is deze Business Edition uitgerust met onder meer het Touch 2 Go Plus-navigatiesysteem, JBL audio en Toyota Safety Sense 2-veiligheidsvoorzieningen. Ook een automatisch dimmende binnenspiegel inclusief camerafunctie, adaptieve cruise control met snelheidsbegrenzer en een startknop zitten op de SUV.

Prijzen Toyota Rav4 Business Editions
Motorisering Consumentenadviesprijs vanaf
2.0 VVT-iE benzine handgeschakeld 40.495 euro
2.0 VVT-iE benzine automaat 42.595 euro
2.5 Hybrid automaat 44.295 euro
2.5 Hybrid All-Wheel Drive automaat 47.395 euro

Toyota C-HR Business Editions

Tot slot is een Business Intro leverbaar van de SUV Toyota C-HR. Daarvan bestaat de standaarduitrusting uit bijvoorbeeld het Toyota Touch 2-multimediasysteem, navigatie, Bluetooth bellen en streamen, adaptieve cruise control, automatische airco met gescheiden zones, stoelverwarming voorin, audiobediening vanaf het stuurwiel en lichtmetalen velgen.

Prijzen Toyota C-HR Business Edition
Motorisering Consumentenadviesprijs vanaf
1.8 Hybrid automaat 32.995 euro