De sportieve S Line van Audi wordt tijdelijk uitgebreid met de stijlvolle A5 Sportback S Line Black Edition. Dit actiemodel wordt met ruim 11.000 euro voordeel aangeboden, laten we daarom eens kennismaken met de aantrekkelijke nieuwkomer. 

In onze actierubriek zijn flink wat S Line Editions te vinden, voordelige Audi-modellen die standaard uitgevoerd zijn met de S Line- en S Line Exterieur-opties. Onder andere een sportonderstel, sportstoelen, rvs pedalen, lichtmetalen wielen, diffusor en uitlaatsierstukken geven deze Audi's een flinke dosis sportiviteit mee. 

Heden introduceert Audi de A5 Sportback S Line Black Edition, die daarbij ook voorzien wordt van stijlvolle zwarte accenten en luxueuze extra's. En dat alles met een voordeel van liefst 11.057 euro. De consumentenadviesprijs komt daarmee te liggen vanaf 51.386 euro rijklaar. De S Line Black Edition is te bestellen met alle beschikbare motoren.

Audi A5 Sportback S Line Black Edition

In de Black Edition wordt hoogglans zwart gebruikt in de raamomlijstingen en -stijlen, grille, spiegelkappen en luchtroosters in de voorbumper,  de achterdiffusor is mat zwart. Het privacy glass vanaf de B-stijl past er uitstekend bij. Luxe toevoegingen zijn onder meer de sfeerverlichting, het multifunctionele stuurwiel, het leder-interieurpakket en het Audi Sound System. Standaard wordt de A5 Sportback S Line Black Edition ook voorzien van de Pro Line, met bijvoorbeeld 3-zone airco, bestuurdersinformatiesysteem en navigatie. Ondanks het voordeel is deze A5 Sportback dus een zeer complete auto.