Toyota zet in mei de nieuwe Camry in de Nederlandse showroom. Het merk maakt nu de prijzen bekend, ze beginnen bij 39.995 euro.

De naam Camry is 15 jaar weggeweest in Nederland en keert nu weer terug op de auto die je kunt zien als de opvolger van de Avensis. Toyota parkeert het nieuwe model in mei bij de dealers en maakt nu de prijzen bekend. De Camry is te koop vanaf 39.995 euro.

Voor dat bedrag krijg je de Active-uitvoering, die standaard is voorzien van onder andere 17 inch lichtmetalen wielen, een multimediasysteem met 7 inch aanraakscherm, airconditioning met automatische klimaatregeling, een achteruitrijcamera, een rijbaanassistent, adaptieve cruise control en automatisch grootlicht. Een motorversie hoef je niet te kiezen, elke Camry is uitgerust met een 218 pk sterke hybride aandrijflijn, met 2.5 benzinemotor als basis.

Het tweede uitrustingsniveau heet Dynamic. De extra uitrusting bestaat uit onder meer 18 inch lichtmetalen wielen, een navigatiesysteem en LED-mistlampen. De topuitvoering heet Business Intro en is er speciaal voor de zakelijke rijder. Lederen bekleding, stoelverwarming, elektrisch verstelbare stoelen, een draadloze oplader voor smartphones en dodehoekdetectie kenmerken de topuitvoering.

Prijzen Toyota Camry
hybride
2.5 2018 pk Active € 39.995
Dynamic € 41.995
Business Intro € 43.095