Per direct zijn twee 'limited editions' leverbaar van de Mitsubishi Outlander. Naast een rijke uitrusting en automaat beschik je in de Outlander Limited en Limited+ over zeven zitplaatsen.

Mitsubishi introduceert twee beperkt leverbare uitvoeringen van de SUV Outlander: de Limited en Limited+. Beide zijn voorzien van een tweeliter benzinemotor die maximaal 150 pk vermogen en 195 Nm koppel kan leveren. Een automaat is standaard en desgewenst vanaf het stuurwiel met schakelflippers te bedienen. De vanafprijs van de Limited, met zeven zitplaatsen, ligt op 38.990 euro, die van de Limited+ op 43.490 euro.

De belangrijkste exterieur standaarduitrusting van de Outlander Limited bestaat uit een elektrisch te bedienen glazen schuif/kanteldak, elektrisch bedienbare achterklep, two-tone 18 inch lichtmetalen wielen, led-mistlampen en een Multi-Around Monitor. Die laatste parkeerhulp is te bedienen vanaf het stuurwiel - dat tevens te verwarmen is. Blindehoek detector, stoelverwarming voorin, Smartphone Link Display Audio, parkeersensoren achter, dual-zone climate control - het zit er allemaal in. 

De Outlander Limited+ is nog iets rianter uitgerust. Die heeft standaard ook zwarte lederen bekleding, een Rockford Fosgate-audiosysteem, adaptieve cruise control, botspreventie vooraan, rijstrookwaarschuwing en automatisch grootlicht. Je kunt de gelimiteerde Mitsubishi Outlander-modellen vanaf heden bestellen.