BMW brengt van zijn i-modellen een special edition uit. Maak kennis met de i3s Roadstyle Edition en de i8 Ultimate Sophisto Edition.

BMW presenteert de i3s Roadstyle Edition en de i8 Ultimate Sophisto Edition. Deze speciale uitvoeringen van de i-modellen zijn te herkennen aan de koperkleurige accenten. In het geval van de i8 is de oplage gelimiteerd én het is bovendien de laatste special edition van het model, omdat de productie in april 2020 stopt.

i3s Roadstyle Edition

De Roadstyle Edition van de elektrische i3s is uitgevoerd in de kleur Fluid Black, die contrasteert met de koperkleurige accenten in de grille en op de bumpers en dorpels. De 20 inch wielen zijn uitgevoerd in hoogglans zwart. Het interieur is aangekleed met tweekleurig leer en houtafwerking van donker eiken. In de stoelen is de naam van de special edition gestikt. De Roadstyle Edition is gebaseerd op de sportieve i3s-uitvoering en heeft een 135 kW (184 pk) sterke elektromotor. De prijs van de speciale uitvoering bedraagt 49.995 euro.

i8 Ultimate Sophisto Edition

In een oplage van 200 stuks is de Ultimate Sophisto Edition de laatste speciale editie van de i8. In april 2020 beëindigt BMW namelijk de productie van de plug-in hybride sportwagen. De Sophisto Edition is net als de i3s Roadstyle Edition te herkennen aan de koperkleurige accenten. Bij de i8 gaat het merk nog een stapje verder, door de wielen te voorzien van elementen in koperkleur. De basiskleur is donkergrijs, hoogglans zwarte accenten maken de chique uitstraling compleet. Het interieur is verfraaid met leer dat eveneens in koperkleur is uitgevoerd. De prijzen bedragen 162.319 euro voor de Coupé en 179.738 euro voor de Roadster.