Karma Revero 2020

De Europese première van de modellen Karma Revero en Revero GT zal in Nederland plaatsvinden, nu de autosalon van Genève is afgeblazen.

De Europese introductie van het elektrische automerk Karma is verplaatst naar Nederland. Eerder meldden we dat het debuut zou plaatsvinden op de autosalon van Genève; vanwege een lokale uitbraak van het Corona-virus is de autoshow echter geannuleerd. 

"Het is belangrijk dat we doorgaan met de Europese lancering van Karma en de verschillende modellen. De auto's die we hier hebben willen we gebruiken om een ​​groter publiek bekend te maken met ons merk en de modellen. Dat doen we nu niet in Genève, maar op een speciaal evenement in Nederland", zo zegt Rogier Kroymans, vice-voorzietter van het Europese verkoopnetwerk.

De Nederlandse bijeenkomst zal op een nog nader te bepalen locatie plaatsvinden van 11 tot en met 13 maart aanstaande. Behalve media en distributeurs kunnen ook geïnteresseerde, potentiële klanten zich voor het event inschrijven via een speciaal emailadres. Op het evenement kun je kennismaken met de hedendaagse modellen Karma Revero en de Revero GT.