Na die van de hybride maakt Ford nu de prijzen van de nieuwe Kuga met 1.5 EcoBoost benzinemotor bekend. De nieuwe instapprijs bedraagt 33.325 euro.

Ford maakt meer prijzen van de nieuwe Kuga bekend. De SUV was al te bestellen als 225 pk sterke stekkerhybride en nu voegt het merk twee versies van de 1.5 EcoBoost benzinemotor toe, met 120 en 150 pk. Die eerste komt in twee uitvoeringen op de markt, de sterkste versie is in vier smaken leverbaar. De EcoBoost-motor is altijd gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

De basisuitrusting omvat een multimedia- en navigatiesysteem met 8 inch touchscreen, diverse actieve rijhulpsystemen een draadloze smartphonelader en parkeersensoren. Kies je voor de Titanium-uitvoering, dan is de Kuga aanvullend uitgerust met automatische klimaatregeling, keyless entry, sfeerverlichting en 17 inch lichtmetalen wielen.

Met de ST-Line voeg je sportieve accenten toe aan de uitrusting, zoals 18 inch lichtmetalen wielen, sportbumpers, side skirts, een dubbele uitlaatpijp, donkere hemelbekleding, sportstoelen en aluminium pedalen. Verder heeft de Kuga ST-Line een volledig digitaal instrumentenpaneel.

Optioneel kun je uitrusting van de Titanium en ST-Line-uitvoering uitbreiden als ‘X’. De extra's omvatten half-leren bekleding, een B&O-audiosysteem, led-koplampen met grootlichtassistent en privacy glass.

De Kuga 1.5 EcoBoost is vanaf nu te bestellen en wordt vanaf april geleverd in Nederland.

Prijzen Ford Kuga EcoBoost
1.5 EcoBoost 120 pk Trend € 33.325
    Titanium € 35.075
  150 pk Titanium € 36.325
    Titanium X € 38.125
    ST Line € 37.825
    ST Line X € 39.625