Ford Mondeo Hybrid

Ford verlaagt de prijzen van de Ford Mondeo Hybrid. Alle uitvoeringen Titanium, ST-Line en Vignale krijg je voortaan voor 2.345 euro minder mee.

2021 begint goed voor wie de Ford Mondeo Hybrid nieuw wil aanschaffen of leasen. Ten opzichte van het huidige aanbod verlaagt het merk de prijzen van alle uitvoeringen van modeljaar 2021. De stekkerloze hybride is daarmee verkrijgbaar vanaf 35.400 euro. De bijtelling voor leaserijders begint bij 308 euro per maand, bij een bijtellingspercentage van 22 procent.

Net als dit jaar zal de Mondeo Hybrid leverbaar zijn in de carrosserievarianten sedan en Wagon; en in de uitvoeringen Titanium, ST-Line en Vignale. Standaard krijgt de Mondeo Titanium onder andere de volgende uitrusting mee: automaat, Sync 3-multimedia, 8 inch Touch&Swipe-scherm met navigatie, audio met DAB+, dual zone-airco en een elektrisch verwarmbare voorruit. 

De sportieve ST Line heeft bovendien een Full Body Styling Kit, 18 inch lichtmetalen wielen, sportieve wielophanging, achterspoiler, sportpedalen en een met leder afgewerkt stuurwiel. De luxe Vignale is voorzien van 10-voudig verstel-, verwarm- en koelbare sportstoelen met massagefunctie en lederen bekleding, het Premium Sony 390W-audiosysteem met flink wat speakers, een achteruitrijcamera en adaptieve verlichting. 

Onderstaande tabel meldt alle vanafprijzen. De hybride Ford is ontworpen voor zuinig rijden. De door een elektromotor ondersteunde 2,0 liter benzinemotor met 'Atkinson cycle' en de automatische Continu Variabele Transmissie spelen hierin een rol, net als de terugwinning van energie. 

Vanafprijzen Ford Mondeo* Hybrid 2021
Model Vanafprijs
Titanium 35.400 euro
ST-Line 37.200 euro
Vignale 42.050 euro

* Meerprijs Wagon 1.500 euro