Skoda Enyaq iV

Skoda start de verkoop van de Enyaq iV met goed voorziene First Editions. Deze introductiemodellen zijn alleen beperkt uit voorraad leverbaar. Vanaf 49.950 euro heb je er een.

De marktintroductie van de Skoda Enyaq iV begint. Vanaf heden kun je de First Editions bestellen, die alleen in beperkte oplage uit voorraad leverbaar zijn. Je vindt drie uitvoeringen bij de Skoda-dealers.

De Enyaq 60 First Edition komt met 132 kW/180 pk elektromotor en een 58 kWh accupack, wat volgens de WLTP-test goed is voor 405 km bereik. Standaard is deze voorzien van metallic lak, achteruitrijcamera, lichtmetaal, een digital cockpit, infotainmentdisplay met smartlink-technologie, snellaadvoorziening en een warmtepomp. Diverse accessoirepacks zijn inbegrepen: Klimaat, Transport, Comfort, Licht en Assistentie. Dit introductiemodel schaf je vanaf 49.950 euro aan.

Optie twee is de Enyaq iV 80 First Edition met 150 kW/204 pk elektromotor en 77 kWh batterijpack, die een WLTP-actieradius heeft van 508 km. Extra's op deze uitvoering zijn bijvoorbeeld het 'Suite' interieur met lederen bekleding, een elektrisch inklapbare trekhaak, het Sport Plus-pakket (driespaaks sportstuur, dynamic chassis control enzovoort), het Comfort Plus pack, Klimaat Plus (verwarmde achterbank en voorruit) en een 125 kW oplaadfaciliteit.

De topuitvoering is de Enyaq 80 First Edition High. Een glazen panoramadak, 360 graden Area View, een head-up display en zijairbags achterin vullen de uitrusting aan van de 'reguliere' 80 First Edition. Laatstgenoemde is leverbaar vanaf 61.760 euro, de 80 First Edition High vanaf 63.890 euro.