Je kunt nu de vernieuwde Citroën C3 Aircross bestellen. De prijzen beginnen bij 23.090 euro. De configurator en optielijst bieden meer keuze dan ooit.

Citroën opent de orderboeken voor de vernieuwde C3 Aircross. De compacte SUV wordt aangeboden in vier uitrustingsniveaus plus de op zakelijke rijders toegesneden Business. De niveaus Live en Feel kunnen gereden worden met de PureTech 110 S&S-benzinemotor. De andere motoriseringen zijn alleen leverbaar vanaf het uitrustingsniveau Business.

De basisuitrusting Live heeft standaard onder meer led-koplampen, het Safety Pack (met verkeersbordherkenning), Hill Start Assist, cruise control en een in delen neerklapbare achterbank. Bij het niveau Feel is de SUV tevens bedeeld met Citroën Connect Radiio, Citroën Connected Services en airco. Het Business-model biedt nog enkele extra's: een middenarmsteun en Citroën Connect Nav met 9 inch touchscreeen. 

Bij het niveau C-Series besteedt Citroën meer aandacht aan de uitstraling, met lichtmetalen wielen, Regal Red-accenten in het in- en exterieur en optioneel een Perla Nera Black dak. Daarnaast beschik je over climate control. Topuitvoering Shine komt met verchroomde details, Active Safety Brake en het eerder genoemde Connect Nav met aanraakscherm.

Veel individualiseringsmogelijkheden

Onder de zeven carrosseriekleuren bevinden zich drie nieuwe. Twee nieuwe Pack Colors brengt het totaal op vier. Daarnaast kun je kiezen voor nieuwe decoraties op de C-stijl, een van de twee contrastkleuren op het dak, nieuwe 16 of 17 inch lichtmetalen velgen en vier Ambiances (interieurthema's), waaronder drie nieuwe. Daarnaast zijn twaalf rijassistentiesystemen leverbaar. Personaliseer er maar op los!

Prijzen Citroën C3 Aircross 2021
Benzine    
PureTech 110 S&S handbak Live 23.090 euro
PureTech 130 S&S EAT6-aut. Business 28.700 euro
Diesel    
BlueHDi 110 S&S handbak Business 29.630 euro
BlueHDi 120 S&S EAT6-autom. Business 32.830 euro