De prijzen van de nieuwe Suzuki S-Cross zijn vandaag bekendgemaakt. Vanaf 26.875 euro rijd je weg met de SUV cross-over.

Nog geen week geleden introduceerde Suzuki de nieuwe S-Cross. Nu al maakt het merk de prijzen van de SUV cross-over bekend. Die beginnen bij 26.875 euro. De auto is beschikbaar in drie uitrustingsniveaus: Comfort, Select en Style. 

Het instapniveau Comfort is al voorzien van mooie features. Standaard zijn bijvoorbeeld led-verlichting, adaptieve cruise control met snelheidsbegrenzer, een infotainmentsysteem met 7 inch display en smartphone-uitwisseling via Apple CarPlay of Android Auto. De assistentiesystmen Dual Sensor Brake Support (veiligheidssensoren), Lane Departure Prevention en Warning, Traffic Sign Recognition en Vehicle Sway Warning (anti-slingeren) krijg je allemaal met het Suzuki Safety System.

De S-Cross Select is vanaf 28.575 euro te krijgen en biedt als extra's onder andere het Smart Entry & Start System, climate control, stoelverwarming voorin en het Suzuki Safety System Pro. Dat laatste voegt een dodehoekmonitor en Rear Cross Traffic Alert toe aan de veiligheidstechniek.  

De topuitvoering is de Style (vanaf 30.575 euro). Die heeft gepolijste 17 inch lichtmetalen wielen, een 360 graden-camera, half leder/kunstleder bekleding en een 9 inch multimediascherm met HD-resolutie. Optioneel kun je een meter lang panoramisch schuif/kanteldak bijbestellen. 

Automaat en vierwielaandrijving

De uitrustingsniveaus Select en Style zijn naar wens leverbaar met zestrapsautomaat; de bijbehorende vanafprijzen liggen op 30.425 en 32.425 euro respectievelijk. Ook kunnen deze versies worden besteld met AllGrip-vierwielaandrijving (vanaf 31.975 voor de Select en 33.975 euro voor de Style). De nieuwe S-Cross staat vanaf 17 december bij de Suzuki-dealers.