Volkswagen trapt het open air-seizoen af met de gelimiteerde T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’. De oplage is wereldwijd beperkt tot 999 exemplaren, waarvan er slechts twintig naar ons land komen. Wie zo’n limited edition in de unieke tint Indium Grey mat te pakken krijgt, kan de hele zomer ongelimiteerd genieten van open rijplezier. De luxe, de sportiviteit en het hoge veiligheidsniveau van de T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’ zijn gelukkig allesbehalve seizoensgebonden.

 

Er is één tint grijs die de zomer kleur geeft: Indium Grey mat. De T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’ dankt zijn exclusieve uitstraling aan deze bijzondere matte kleur. Maar ook de zwarte accenten laten zien waarin deze uitvoering zich van een normale R-Line onderscheidt, en dat zwart ook heel kleurrijk kan zijn. Voorbeelden zijn de softtop, de 19 inch lichtmetalen ‘Suzuka’ velgen en de zwarte buitenspiegelkappen. Samen met het R-Line exterieurdesign onderstrepen ze de exclusiviteit en sportiviteit van de open vierzitter. 

 

Shinen met luxe

De T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’ laat zien hoeveel luxe er in een open SUV past. Waar de standaard R-Line-uitvoering onder meer al 2-zone automatische airconditioning en een Digital Cockpit van liefst 26 centimeter krijgt, wordt de ‘Edition Grey’ ook nog voorzien van LED Matrix (IQ.Light) koplampverlichting, Travel Assist (incl. Adaptive Cruise Control), ‘Discover Pro’ navigatie (23,4 cm), het high-end beats audiosysteem, een achteruitrijcamera (Rear View), draadloos laden van smartphones (Wireless Charging), verwarmbare voorstoelen plus een verwarmbaar stuur, het sleutelloos vergrendel- en startsysteem ‘Keyless Access’ en de ‘Side Assist’ dodehoeksensor.

De T-Roc Cabrio R-Line Edition Grey is beschikbaar met de geliefde en sportieve 1.5 TSI 110 kW/150 pk met automatische DSG-transmissie. Van de T-Roc Cabrio R-Line ‘Edition Grey’ zijn  slechts twintig exemplaren bestemd voor de Nederland Volkswagen-showrooms. Voor de snelle beslissers is hij nu uit voorraad leverbaar voor € 58.490*.

 

Volkswagen Service

Volkswagen biedt op de T-Roc Cabrio standaard 4 jaar fabrieksgarantie en daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van gratis 24 uur pechhulp binnen Europa. Met het uitgebreide servicenetwerk in Nederland en in Europa kunnen we de berijder beloven binnen 3 uur weer mobiel te zijn bij pech, zoals een lekke band.