Volkswagen onthult de adembenemende ID.7 GTX: een baanbrekende elektrische limousine die de wereld zal veroveren. Ontdek de krachtige prestaties en unieke GTX-designkenmerken die deze topuitvoering onderscheiden.

GTX: Een revolutie in elektrische performance Het iconische GTX-label staat al twee jaar garant voor een reeks volledig elektrische performance-modellen van Volkswagen. Deze dynamische uitvoeringen van de verschillende ID.-modellen combineren duurzaamheid met intelligent sportief rijden. Volkswagen blijft de line-up uitbreiden, en de langverwachte volgende toevoeging is de ID.7 GTX. Als ultieme variant van het elektrische vlaggenschip van Volkswagen, met een indrukwekkend bereik van maar liefst 700 kilometer*, zal de ID.7 GTX worden onthuld tijdens de prestigieuze IAA Mobility in München van 5 tot 10 september.

Optimale balans


Technologie op zijn best Een essentieel element van de GTX-formule is de geavanceerde Vehicle Dynamics Manager-software, die Volkswagen ook heeft toegepast op de succesvolle ID.4 GTX en ID.5 GTX. Deze zelfontwikkelde software streeft altijd naar de perfecte balans tussen efficiëntie, dynamiek en rijstabiliteit. Afhankelijk van het geselecteerde rijprofiel stuurt de software niet alleen de aandrijflijn aan, maar ook alle rem-, stuur- en veersystemen. De rijprofielen zijn specifiek afgestemd op de ID.7 GTX en bieden een uitgebreidere keuze tussen comfort en sportiviteit, dankzij de geüpdatete MEB-platformtechnologie. Deze nieuwe afstemming benadrukt de status van de ID.7 GTX als het sportieve vlaggenschip van de gehele ID.-modellenreeks. Met zijn vierwielaandrijving en twee elektromotoren belooft de ID.7 GTX een ongeëvenaarde rijervaring.

Kenmerkend GTX-design

Sportieve elegantie Het interieur van de ID.7 GTX wordt gekenmerkt door details zoals rode GTX-contraststiksels op de stoelen, het dashboard en de deuren, die zorgen voor een extra sportieve uitstraling. Het exterieur straalt kracht en dynamiek uit met zijn hoogglans zwarte elementen, zwarte dakafwerking en donker getinte ruiten. Geen twijfel mogelijk, de ID.7 GTX maakt een indrukwekkende visuele statement. Gedetailleerde specificaties, lanceringstijden en prijzen van de ID.7 GTX worden binnenkort bekendgemaakt in aanloop naar de marktintroductie.