Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Aston Martin Rapide

 1. Productieversie Aston Martin Rapide E onthuld

  Elektrische uitvoering komt in oplage van 155 stuks

  Autonieuws 16 april 2019

  Aston Martin presenteert de productieversie van zijn eerste elektrische auto, de Rapide E. 3,5 jaar na de onthulling van het prototype is de auto klaar om de weg op te gaan.

  Lees meer
 2. Eerste technische informatie elektrische Aston Martin Rapide-E bekend

  610 pk vermogen, 950 Nm koppel en 320 kilometer actieradius

  Autonieuws 12 september 2018

  Aston Martin komt met de eerste technische informatie over de vorig jaar aangekondigde Rapide-E. De elektrische uitvoering van het vierdeursmodel krijgt twee elektromotoren die samen een koppel van maar liefst 950 Nm produceren.

  Lees meer
 3. Aston Martin Rapide AMR nu in productie

  Limited Edition geïnspireerd op de autosportmodellen

  Autonieuws 13 juni 2018

  Het moment dat Aston Martin de Rapide AMR in productie neemt is aangebroken. Er is een beperkt aantal te bestellen. AMR-uitvoeringen zijn geïnspireerd door de autosport en dat zie je terug.

  Lees meer
 4. Aston Martin Rapide op z’n Italiaans

  Autonieuws 25 februari 2013

  Aston Martin en het Italiaanse ontwerpbureau Bertone showen op de autosalon van Genève volgende week de Rapide Bertone Jet 2+2. Het is nog een conceptcar maar nu al is bekend dat er slechts één exemplaar gebouwd gaat worden.

  Lees meer
 5. Aston Martin Rapide S: krachtiger, schoner, veiliger

  Autonieuws 23 januari 2013

  De zojuist onthulde sportsedan Rapide S gaat de uit 2010 daterende Rapide gaat vervangen. Naast aanpassingen voor milieu en veiligheid heeft de nieuwkomer extra power onder de motorkap.

  Lees meer
  Tags: aston martin rapide
 6. Prijs Aston Martin Rapide bekend

  Autonieuws 7 december 2009

  Aston Martin heeft de Rapide geprijsd. De sportieve luxesedan kost in Nederland 255.538 euro. Een flinke som geld maar dan blijft er nog maar weinig te wensen over.

  Lees meer
 7. Gelekt: Aston Martin Rapide

  Autonieuws 30 januari 2009

  Eindelijk hebben we beeldmateriaal van de Aston Martin Rapide, de vijfdeurs coupé die het merk al jaren geleden aankondigde. Het zijn nog geen officiële beelden maar deze uitgelekte computertekeningen laten niets meer te raden over.

  Lees meer
  Tags: aston martin rapide gelekt martin rapide
 8. Londen motorshow: Aston Martin stalt zijn nog jonge Rapide uit

  Autonieuws 28 juli 2006

  Aston Martin stalde zijn nog jonge Rapide uit. Dit was wel een debuut voor het Verenigd Koninkrijk, maar zijn echte werelddebuut beleefde de Rapide eerder dit jaar al op de Detroit Motorshow. Naast de Rapide bood de relatief kleine Aston Martin stand een extreem hoog gehalte aan likkebaardend lekkers. Wat te denken van de Vanquish S, de DB9 Coupé en Volante plus de V8 Vantage?. Zelden op zo’n...

  Lees meer
  Tags: aston martin rapide londen london rapide
 9. Rapide sneller dan Panamera

  Autonieuws 21 februari 2006

  Aston Martin lijkt Porsche te gaan verslaan. Althans wat betreft de introductie van een vierdeurs sportwagen. In de loop van volgend jaar brengt de Britse autofabrikant de Rapide op de markt.

  Lees meer
  Tags: aston martin rapide db9 rapide vierzitter