Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Audi A2

 1. Hoe gaat het met de Audi A2?

  Autonieuws 16 augustus 2012

  Bijna een jaar is er verstreken sinds de onthulling van de Audi A2 Concept op de IAA in Frankfurt. De elektrische versie werd eerder dit jaar afgeschoten maar de nieuwe A2 komt wel degelijk, in 2014.

  Lees meer
  Tags: audi a2
 2. Voorlopig geen kleine elektrische Audi’s

  Autonieuws 4 juni 2012

  De elektrische Audi A2 en de A1 e-tron: ze gaan er voorlopig niet komen. De reden? ‘We’ willen nog niet aan de elektrische auto.

  Lees meer
  Tags: audi a1 a2 elektrische auto
 3. Audi A2 Concept: actieradius van 200 km

  Autonieuws 7 september 2011

  Na eerder de A2 Concept te hebben aangekondigd, geeft Audi nu de eerste officiële foto's vrij. Ook kunnen we meer vertellen over dit studiemodel. Hoe ver de elektrische A2 kan rijden, bijvoorbeeld, en hoe snel hij daarna weer is opgeladen.

  Lees meer
 4. ‘Audi A2 komt terug’

  Autonieuws 1 juni 2011

  Audi werkt aan een nieuwe A2. Dat meldt het Britse tijdschrift AutoExpress op basis van bronnen binnen Audi. Het nieuwe model krijgt wederom een aluminium spaceframe en zal volledig elektrisch aangedreven zijn.

  Lees meer
  Tags: audi a2 comeback
 5. Helaas: Audi R4 komt niet

  Autonieuws 7 mei 2011

  Wat jammer nou, het wachten op de betaalbare Audi R4 sportwagen is voor niets geweest. Hoogstwaarschijnlijk wordt het model niet gerealiseerd. Daarnaast moeten we 2 jaar langer wachten op de nieuwe Audi A2.

  Lees meer
  Tags: audi a2 niet r4 sportwagen
 6. Nieuwe Audi A2 ook elektrisch

  Autonieuws 26 maart 2009

  De Audi A2 keert terug op het autotoneel, maar in een geheel nieuw jasje. De ontwikkeling zou zich al in de conceptfase bevinden. Tegelijk met een conventioneel aangedreven A2 wordt een elektrische Audi A2 geïntroduceerd.

  Lees meer
  Tags: audi a2 elektrisch platform terugkeer
 7. Geen opvolger voor Audi A2

  Autonieuws 20 mei 2005

  Deze zomer is het dan zover. Eind juli bouwt Audi de allerlaatste exemplaren van de A2 en daarmee valt definitief het doek voor dit eigenzinnige, lichtgewicht model. Nu al is bekend dat de A2 geen vervolg krijgt.

  Lees meer
  Tags: audi a2
 8. Audi A2 colour.storm: sportieve lifestyle-uitvoering

  Autonieuws 6 juni 2003

  Audi presenteert een sportieve lifestyle-uitvoering met de introductie van de A2 colour.storm. Deze nieuwe uitvoering van de Audi A2 kenmerkt zich door de opvallende carrosseriekleuren, de bijpassende stoelbekleding en de contrasterende, matzwarte exterieurelementen.

  Lees meer
  Tags: audi a2