Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Audi Coupe

 1. Audi A5 in het nieuw

  Autonieuws 13 juli 2011

  De Audi A5 oogt vier jaar na z’n introductie nog altijd fris. Toch heeft Audi ruimte gevonden voor verbeteringen, ook onder de motorkap. Diverse uitvoeringen vallen nu in de 20 procent bijtellingscategorie.

  Lees meer
  Tags: audi a5 cabriolet coupe facelift sportback
 2. Deze zomer besluit over Audi Quattro Concept

  Autonieuws 4 juli 2011

  Audi heeft nog altijd geen besluit genomen over het wel of niet ontwikkelen van een productieversie van de Quattro Concept. Voordat de IAA in Frankfurt in september start wordt de knoop doorgehakt.

  Lees meer
  Tags: audi quattro coupe concept
 3. Audi TT-sportmodellen nu met TDI-motor

  Autonieuws 27 februari 2008

  *Voor het eerst worden sportieve productieauto's voorzien van TDI-technologie. Niemand minder dan Audi, de uitvinder van de TDI, past de dieselmotor toe in z'n TT-modellen Coupé en Roadster.*

  Lees meer
  Tags: audi quattro coupe diesel roadster tdi
 4. Audi TTS: overtreffende trap

  Autonieuws 11 januari 2008

  Audi onthult op de North American International Auto Show in Detroit het nieuwe topmodel van de TT-lijn: de TTS. Het is nog geen R8 natuurlijk, maar de auto kan met recht een sportwagen genoemd worden. De Audi TTS staat vanaf de zomer in de showroom.

  Lees meer
  Tags: audi coupe tt tts
 5. Nieuwe basismotor voor Audi A5

  Autonieuws 12 oktober 2007

  De fraaie Audi A5 was tot nu toe alleen leverbaar met ‘van dik hout’ motoren. Daar komt nu verandering in, want de V6’en en V8 krijgen gezelschap van een viercilinder turbomotor.

  Lees meer
  Tags: audi a5 coupe tfsi turbo
 6. Audi presenteert Cross Coupé

  Autonieuws 20 april 2007

  Audi heeft de smaak van SUV’s te pakken. Na de imposante Q7 volgt binnenkort de kleinere Q5 en op de autotentoonstelling in Shanghai presenteert het Duitse merk de Cross Coupé quattro, die wel eens een voorbode van een Q3 kan zijn.

  Lees meer
  Tags: audi q3 quattro coupe cross suv
 7. Prijsindicatie Audi TT Coupé

  Autonieuws 9 juni 2006

  De prijs voor de nieuwe Audi TT Coupé is vastgesteld op 45.490 euro. Althans, dat zou de basisversie van de eigenzinnige sportwagen kosten als hij nu zou worden verkocht. De nieuwe TT verschijnt echter pas in september en dan gelden er nieuwe BPM-tarieven.

  Lees meer
  Tags: audi coupe tt