Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Audi Quattro

 1. 'Audi Quattro volgend jaar te koop'

  Autonieuws 22 juni 2013

  Audi lijkt de viering van 30 jaar Quattro af te willen sluiten met een klapstuk op de autoshow in Frankfurt: de presentatie van de nieuwe Quattro. De sportwagen wordt radicaler dan de eerder getoonde conceptcar.

  Lees meer
  Tags: audi quattro
 2. Deze zomer besluit over Audi Quattro Concept

  Autonieuws 4 juli 2011

  Audi heeft nog altijd geen besluit genomen over het wel of niet ontwikkelen van een productieversie van de Quattro Concept. Voordat de IAA in Frankfurt in september start wordt de knoop doorgehakt.

  Lees meer
  Tags: audi coupe quattro concept
 3. Audi A1 Clubsport Quattro: niet lief

  Autonieuws 31 mei 2011

  Je vindt de Audi A1 te braaf? Maak dan kennis met de Clubsport Quattro. Die heeft 503 pk, vierwielaandrijving en een monsterlijke uitdossing.

  Lees meer
  Tags: audi a1 quattro clubsport wörthersee
 4. ‘Groen licht voor productie Audi Quattro’

  Autonieuws 5 april 2011

  Audi vierde in 2010 op de autosalon van Parijs dertig jaar Quattro met de Quattro Concept. Nu blijkt dat het merk serieuze productieplannen heeft met de coupé.

  Lees meer
  Tags: audi quattro groen licht
 5. Audi Q3 in najaar te koop

  Autonieuws 16 januari 2011

  De lang verwachte Audi Q3 komt nog dit jaar op de Europese markt. Waarschijnlijk debuteert de cross-over in april op de autoshow van Sjanghai. In september of oktober moet het kleine broertje van de Q7 en Q5 hier te koop zijn. Hier volgen alvast de eerste specificaties.

  Lees meer
  Tags: audi q3 quattro auto shanghai 2011
 6. Audi A1 Quattro speelt in de sneeuw

  Autonieuws 12 januari 2011

  Audi kondigde vorig jaar aan dat er een A1 met vierwielaandrijving op komst is. Het merk voert nu de eerste testen uit in Canada.

  Lees meer
  Tags: audi a1 quattro s1 vierwielaandrijving
 7. Hybride Audi Q5 volgend jaar al te koop

  Autonieuws 9 november 2010

  De eerste hybride Audi is een feit. Dankzij een overijverige webmaster verschenen gisteravond tijdelijk de eerste gegevens over de Q5 Hybrid Quattro op het internet. Hieronder vertellen we alles wat er tot nu bekend is.

  Lees meer
  Tags: audi q5 quattro motor suv
 8. Audi overweegt productie Quattro Concept

  Autonieuws 8 oktober 2010

  Audi denkt na over een productieversie van de Quattro conceptcar die het merk op de autosalon van Parijs laat zien. De Duitsers bouwen, als de auto in productie gaat, slechts een kleine oplage.

  Lees meer
  Tags: audi quattro
 9. Audi laat toekomst en verleden zien in Parijs

  Autonieuws 30 september 2010

  Audi laat op de autosalon van Parijs de gloednieuwe A7, de nostalgische Quattro Concept en de futuristische eTron Spyder zien. Verleden, heden en toekomst gaan hand in hand op de Audi-stand in Parijs.

  Lees meer
  Tags: audi a7 sportback quattro e-tron
 10. Vernieuwde Audi A6 gepresenteerd

  Autonieuws 12 augustus 2008

  Audi heeft de A6 vernieuwd. Ook de RS6 en de A6 allroad quattro zijn in het vernieuwingsproces meegenomen. Van de RS6 komt nu ook een limousinevariant. De A6 en RS6 verschijnen eind oktober in de Nederlandse showrooms, op de A6 allroad quattro is het nog een maandje langer wachten.

  Lees meer
  Tags: audi a6 rs 6 allroad quattro limousine