Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Bentley Arnage

 1. Bentley Mulsanne later als coupé en cabrio

  Autonieuws 25 september 2009

  Het merk Bentley heeft uitbreidingsplannen met de Mulsanne. Naast de sedan komen er ook een cabriolet en coupé van het nieuwe model. Die moeten de Azure en de Brooklands vervangen.

  Lees meer
  Tags: bentley arnage azure brooklands mulsanne cabrio coupé
 2. Nog een teaser Bentley Arnage-opvolger

  Autonieuws 8 juli 2009

  Nog een maandje geduld, dan onthult Bentley de opvolger van de Arnage. Het merk stuurt nu een tweede teaser de wereld in om de spanning rondom het nieuwe model alvast wat op te voeren.

  Lees meer
 3. Eerste glimp opvolger Bentley Arnage

  Autonieuws 10 juni 2009

  Deze zomer onthult Bentley de opvolger van de Arnage. Het merk gunt toekomstige kopers op een speciale website alvast een blik op de ‘new grand Bentley’.

  Lees meer
  Tags: bentley arnage glimp grand new
 4. Final Series kondigt einde van Bentley Arnage aan

  Autonieuws 24 september 2008

  Maar liefst tien jaar stond de Arnage in de Bentley-prijslijst. Volgend jaar is het afgelopen voor het model, vandaar dat Bentley nu met een speciale Final Series komt.

  Lees meer
  Tags: bentley arnage final series
 5. Bentley ziet af van komst Bugatti-motor

  Autonieuws 26 maart 2008

  De topman van Bentley, Franz-Josef Paefgen, heeft laten weten dat Bentley geen gebruik zal gaan maken van de 1001 pk sterke motor uit de Bugatti Veyron. Daarmee komt een einde aan het gerucht van een superkrachtige variant van de Bentley Arnage.

  Lees meer
  Tags: bentley arnage bugatti diesel veyron
 6. Bentley Brooklands loopt als een trein

  Autonieuws 12 april 2007

  Een maand na de introductie van de Bentley Brooklands op de Salon van Genève is het eerste productiejaar van het nieuwe model al uitverkocht. Voor alle 140 exemplaren is een eigenaar gevonden; vijf van de gelukkigen wonen in Nederland.

  Lees meer
  Tags: bentley arnage brooklands coupe
 7. Bentley Arnage opgefrist

  Autonieuws 27 februari 2004

  Voor volgend modeljaar heeft Bentley de Arnage een bescheiden facelift gegeven. De dubbele ronde koplampen achter helder glas zijn vervangen door vier separate units, de grille werd gewijzigd en voortaan kan de Arnage ook in een fraaie two-tone kleurstelling worden gespoten.

  Lees meer
  Tags: bentley arnage