Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Cadillac BLS

 1. Cadillac werkt aan opvolger BLS

  Autonieuws 29 oktober 2010

  Cadillac gaat het weer proberen. Het Amerikaanse luxe-merk werkt aan een model in het segment van de BMW 3-serie en Mercedes C-klasse. Deze keer krijgt de auto achterwielaandrijving en een eigen platform.

  Lees meer
  Tags: cadillac bls lansing
 2. Exit voor Cadillac BLS

  Autonieuws 17 augustus 2009

  De Cadillac BLS is niet meer. De productie van de sedan en Wagon is in stilte gestopt, meldt De Telegraaf . De BLS is slechts drie-en-een-half jaar leverbaar geweest in Nederland.

  Lees meer
  Tags: cadillac bls productie stop
 3. Cadillac komt met compacte sedan

  Autonieuws 12 augustus 2009

  General Motors leeft weer en de wereld mag het weten. Voor het merk Cadillac ontwikkelt het Amerikaanse concern een compacte sedan. In de loop van 2011 komen er vijf nieuwe modellen van Cadillac op de markt.

  Lees meer
  Tags: cadillac bls compact general modellen motors sedan
 4. Vierwielaandrijving en nieuwe motor Cadillac BLS

  Autonieuws 16 september 2008

  Cadillac levert de BLS voortaan met een nieuwe topmotor die 280 pk ophoest. Daarnaast komt vierwielaandrijving beschikbaar op de middenklasser van Cadillac.

  Lees meer
  Tags: cadillac bls motor nieuwe vierwielaandrijving
 5. Cadillac BLS Stationwagon op bio-ethanol

  Autonieuws 17 augustus 2007

  De nieuwe BLS Stationwagon is niet alleen de eerste stationwagon in Cadillacs ruim honderdjarige geschiedenis. Met twee nieuwe motoren wijdt hij ook een nieuw tijdperk inzake aandrijvingen in voor het merk. Enerzijds is er een nieuwe 2-liter Flexpower die op milieuvriendelijke E85 bio-ethanol kan rijden en anderzijds lanceert het merk een hoogtechnologische 1,9-liter turbodieselmotor met...

  Lees meer
 6. Cadillac BLS Wagon verschijnt op IAA 2007

  Autonieuws 8 augustus 2007

  De nieuwe Cadillac BLS Wagon beleeft zijn wereldpremière op de IAA 2007. En hoewel de auto zeker het grootste nieuws is van Cadillac, Corvette & Hummer Europe, is het wellicht niet de grootste trekpleister op de stand. Dat zou wel eens de Hummer uit de Transformers-film kunnen blijken te zijn.

  Lees meer
 7. Cadillac introduceert BLS Wagon in Europa

  Autonieuws 12 maart 2007

  Cadillac breidt het Europese modellenprogramma uit met een stationwagonuitvoering van de BLS. Het is een nieuwe poging om de Europeanen voor de Caddy te winnen. De BLS Wagon staat vanaf eind 2007 bij de Cadillac-dealers.

  Lees meer
  Tags: cadillac bls europa wagon
 8. Cadillac BLS beste ‘winterauto’

  Autonieuws 9 maart 2007

  De Cadillac BLS is het meest geschikt voor winterse omstandigheden. Dat blijkt uit de jaarlijkse wintertest van het Finse publiekstijdschrift Tekniikan Maailma Magazine.

  Lees meer
  Tags: cadillac bls finland
 9. Cadillac BLS met Prestige

  Autonieuws 6 februari 2007

  Cadillac gooit er een uitgebreid actiepakket tegenaan om de BLS aan de man te krijgen. De BLS Prestige omvat onder meer lederen bekleding en dvd-navigatie voor slechts een kleine meerprijs.

  Lees meer
  Tags: cadillac bls prestige
 10. Cadillac BLS op eBay

  Autonieuws 24 maart 2006

  Nog niet in de winkel en nu al op eBay. Een doorn in het oog voor menig handelaar, maar Cadillac werkt er doodgewoon aan mee. Het is dan ook voor een goed doel. De eerste Cadillac BLS wordt geveild op eBay om geld in te zamelen voor het World Food Program.

  Lees meer
  Tags: cadillac bls escalade ebay veiling