Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Chevrolet Epica

 1. Chevrolet neemt afscheid van vier modellen

  Autonieuws 19 juli 2010

  Chevrolet dunt het gamma in Nederland flink uit. Bijna alle modellen uit het Daewoo-tijdperk ruimen het veld. De Epica, Nubira Stationwagen, Aveo sedan en de Matiz zijn niet langer leverbaar.

  Lees meer
  Tags: chevrolet aveo epica matiz nubira
 2. Chevrolet tevreden over verkoopstart Captiva

  Autonieuws 2 mei 2007

  Chevrolet Nederland is zeer te spreken over de verkoopstart van de Captiva. Het nieuwe model werd vorig jaar op de Salon van Genève gepresenteerd en staat sinds acht maanden bij de dealer. Inmiddels hebben al bijna 3.000 mensen een bestelling geplaatst.

  Lees meer
  Tags: chevrolet captiva epica verkoop
 3. Chevrolet presenteert WTCC-concept

  Autonieuws 7 september 2006

  Met de tweede overwinning in het WTCC nog vers in het geheugen presenteert Chevrolet tijdens de Salon van Parijs een studiemodel van de toekomstige racebolide van het merk. De Chevrolet Ultra is een studiemodel, maar volgens de makers al wel volledig raceklaar.

  Lees meer
  Tags: chevrolet captiva epica 2006 parijs ultra wtcc
 4. Chevrolet Epica vanaf 25 mille

  Autonieuws 7 april 2006

  Chevrolet Nederland heeft de prijzen bekend gemaakt van hun nieuwe middenklasser Epica. Het tweeliter instapmodel van de sedan kost 24.995 euro. Binnen twee maanden zal de Epica bij de Chevrolet-dealer in de showroom staan.

  Lees meer
  Tags: chevrolet epica
 5. Mondiaal debuut Chevrolet Epica

  Autonieuws 8 februari 2006

  Chevrolet heeft de opvolger van de Evanda af. Het Koreaans-Amerikaanse automerk toont de Chevrolet Epica voor het eerst aan het internationale publiek op de Salon van Genève. In juni verschijnt de sedan op de Europese markt.

  Lees meer
  Tags: chevrolet epica evanda daewoo evanda