Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Citroën C-Crosser

 1. DCS ook voor Citroën C-Crosser

  Autonieuws 9 september 2009

  Het was te verwachten: de nieuwe DCS-automaat met dubbele koppeling vindt ook zijn weg naar de Citroën C-Crosser. Het merk voert tegelijkertijd enkele wijzigingen in het interieur door.

  Lees meer
  Tags: citroën c-crosser ccrosser dubbele koppeling suv
 2. Belangrijke order voor NedCar-fabriek

  Autonieuws 4 maart 2008

  Na maanden van onzekerheid lijkt eindelijk de rust zijn teruggekeerd voor de medewerkers van de autofabriek in Born. Sterker nog, er is ruimte voor een bescheiden feestje bij NedCar. Naar verwachting hevelen namelijk Peugeot en Citroën de productie van hun SUV over naar Limburg.

  Lees meer
  Tags: citroën c-crosser mitsubishi outlander peugeot 4007 fabriek nedcar
 3. Citroën C-Crosser met benzinemotor en als Van

  Autonieuws 23 oktober 2007

  De Citroën C-Crosser is nu ook leverbaar met een 2,4-liter benzinemotor. Onlangs werd de eerste SUV van het Franse merk geïntroduceerd met 2,2-liter HDiF dieselmotor. Ter gelegenheid van de BedrijfsautoRAI die vrijdag van start gaat, onthult Citroën ook een Van-uitvoering van de C-Crosser.

  Lees meer
  Tags: citroën c-crosser benzine suv van
 4. Citroën C-Crosser zoekt de vrijheid op

  Autonieuws 4 oktober 2007

  Citroën heeft de C-Crosser vrijgelaten. Komend weekend zetten de dealers de deuren wagenwijd open, terwijl gisteren het hoofdkantoor juist was ingepakt. Vrijheidsleuzen als ‘Born to be free’ moesten de Franse SUV onder de aandacht brengen.

  Lees meer
  Tags: citroën c-crosser suv
 5. Citroën C-Crosser vanaf 40.995 euro

  Autonieuws 6 juli 2007

  Citroën komt als eerste Franse fabrikant met een SUV. De C-Crosser staat begin september bij de dealer. In eerste instantie is het nieuwe model alleen leverbaar met 2,2-liter dieselmotor, vanaf januari 2008 is de 2,4-liter benzinemotor beschikbaar.

  Lees meer
  Tags: citroën c-crosser prijzen suv
 6. Franse slag in SUV-segment

  Autonieuws 26 oktober 2006

  Als automerk hoor je er tegenwoordig niet meer bij zonder SUV in het gamma. De Franse automerken liepen in dit segment echter nogal achter en hebben nu getracht een inhaalslag te maken. Met hulp van Mitsubishi presenteren PSA-merken Citroën en Peugeot respectievelijk de C-Crosser en de 4007.

  Lees meer
  Tags: citroën c-crosser peugeot 4007 suv