Mijn Autokopen.nl

Autonieuws Citroën DS

 1. Nieuw, groot DS-model Citroën op komst

  Autonieuws 19 maart 2012

  “De toekomst van de DS-lijn krijgt vorm.” Met die mededeling heeft Citroën een vage teaser van een toekomstig model op haar Facebook-pagina gezet.

  Lees meer
 2. Gelekt: nieuwe, compacte Citroën sedan

  Autonieuws 25 januari 2012

  Citroën bereidt de lancering voor van een nieuw en betaalbaar model. De compacte sedan was onbedoeld kort te zien in een internetvideo. Hierbij de eerste screenshots.

  Lees meer
  Tags: citroën ds id budget sedan
 3. Blik op interieur Citroën DS High Rider

  Autonieuws 23 april 2010

  Citroën geeft enkele foto's vrij van het interieur van de DS High Rider. Deze conceptcar, die op de autosalon van Genève stond in maart, is een serieuze voorbode van de DS4.

  Lees meer
  Tags: citroën ds high rider
 4. Citroën Survolt: aangename verrassing

  Autonieuws 2 maart 2010

  Citroën neemt een aangename verrassing mee naar de autosalon van Genève. De Survolt is een spectaculair studiemodel dat bijna alle aandacht voor zich opeist. Bijna, want er zijn ook nog de DS3R en de DS High Rider.

  Lees meer
  Tags: citroën ds ds3r high rider survolt
 5. Meer bekend over Citroën DS-modellen

  Autonieuws 22 juni 2009

  Citroën rolt de komende jaren de ‘premium’ DS-lijn uit, te beginnen met de DS3 die in september op IAA in Frankfurt het levenslicht ziet. Over de DS4 en DS5 was nog weinig bekend maar nu doet Citroën in het Britse magazine Autocar een boekje open over de nieuwe modellen.

  Lees meer
  Tags: citroën ds ds3 ds4 ds5 premium toekomst
 6. Inside de Citroën DS Inside

  Autonieuws 29 mei 2009

  Citroën geeft beelden vrij van het interieur van de DS Inside, de conceptcar die in maart op de Autosalon van Genève stond. Dat lijkt mosterd na de maaltijd maar het dashboard geeft een zeer duidelijke hint naar dat van de volgende generatie C3.

  Lees meer
  Tags: citroën ds ds3 inside
 7. Ontwerpers verkiezen Citroën DS tot mooiste auto

  Autonieuws 9 februari 2009

  Het Britse Classic en Sportscar magazine vroeg aan twintig topontwerpers wat volgens hen de mooiste auto allertijden is. Ze kozen de Citroën DS tot winnaar, gevolgd door de Ferrari 275 GTB en de Jaguar XK120.

  Lees meer
  Tags: citroën ds mooiste ontwerp ontwerpers ooit
 8. Citroën DS Inside: markering van nieuwe start

  Autonieuws 6 februari 2009

  Citroën begint aan een nieuw tijdperk, volgens eigen zeggen. Met een vernieuwd logo, een nieuw luxelabel en nieuwe service. De DS Inside Concept die op de Autosalon van Genève staat geeft de eerste aanzet.

  Lees meer
  Tags: citroën ds concept inside logo nieuw start
 9. ‘Citroën DS maakt comeback’

  Autonieuws 2 februari 2009

  De godin komt terug. Automotive News meldt dat Citroën serieus van plan is om een nieuwe DS op de markt te zetten. Citroën wil zich de komende jaren meer richten op ‘groen’ en ‘premium’.

  Lees meer
  Tags: citroën ds comeback
 10. Citroën DS viert haar 50e verjaardag

  Autonieuws 4 oktober 2005

  Het kan inmiddels bijna niemand ontgaan zijn: de Citroën DS bestaat dit najaar 50 jaar. Dit wordt groots gevierd met tal van festiviteiten. Zo is er in Parijs een expositie in het ‘Cité des Sciences et de l’industrie’. Tot en met 31 oktober 2005 zijn daar bijzondere DS modellen te zien en vertellen daarnaast onder andere films, foto’s en schetsen het verhaal van deze bijzondere Citroën van...

  Lees meer
  Tags: citroën ds